Izdvojeni Projekti

Za mlađu populaciju predstavljamo mnogo različitih tvrtki sa njihovim prepoznatljivim proizvodima. Ponosni smo što predstavljamo tvrtke kao što su Wizards of the Coast, Hasbro, Pokemon USA, sa njihovim respektabilnim brendovima!

MiniMap

Što je MiniMap?

MiniMap je vektorski prikaz mapa gradova. Kombinirajući mogućnost za pretraživanje ulica i specijalnih interesnih točaka (restorani, kazališta, …) MiniMpa pretvara mobitel u jednostavan ali efikasan navigacijski uređaj.

Kako radi?

MiniMap kotisti snagu JAVA programskog jezika da bi obuzdao sve koordinate koje sačinjavaju jednu mapu. Svaka MiniMap aplikacija je odvojeni paket u kojem se nalazi nekoliko mapa – logičkih cjelina neke regije ili grada. Kroz jednostavne menije možete odabrati koju mapu želite pregledavati ili pretraživati lokacije po mapi.

Pokrivenost

MiniMap pokriva sve veće gradove u Hrvatskoj, a pripremljene su mape svih većih gradova u okolici Hrvatske.

AlkoTest

Što je AlkoTest?

Alkotest je test koji testira količinu alkohola u krvi. AlkoTest koristi prepoznatljivu formulu koja se upotrebljava diljem svijeta. Dovoljno je unijeti nekoliko podataka i softver će izračunati količinu alkohola u krvi.

Kako radi?

Jednostavno; unesete svoju tjelesnu težinu i podatak koliko ste (i čega) konzumirali, vremenski period konzumacije i podatak da li ste bili siti ili gladni prilikom konzumacije. AlkoTest izračuna i prikaže vam graf koji prikazuje količinu alkohola u krvi kroz vremenski period omogučavajući vam da vidite koliko je potrebno da tijelo absorbira sav alkohol i da ga potom pročisti iz tijela.

UPOZORENJE

AlkoTest je precizan softver ali tolerancija na alkohol se razlikuje od osobe do osobe. Podatak koji AlkoTest izračuna se ne smije uzeti sa 100 postotnom točnošću, tako da vas molimo da pripazite i ponašate se odgovorno ukoliko konzumirate alkohol i koristite AlkoTest.

Plovidbeni red trajekata

Najgora nočna mora – dolazak do pristaništa trajekta koji je upravo odplovio i vraća se tek za 3 sata – upravo su otklonjene. Aplikacija sadrži plovidbeni red trajekata na Jadranskom moru. Podaci sadržani u aplikaciji podijeljeni su prema područjima plovidbe: Dubrovnik, Rijeka, Šibenik, Split i Zadar. Odabirom željenog područja prikazuju se linije koje prometuju tim područjem i detalji o svakoj liniji posebno.

Ova aplikacija sadrži period u kojem vrijedi plovidbeni red za odabranu liniju te njena satnica. Ukoliko postoje iznimke u satnici, posebno su oznacene.