UVOD

Ovi uvjeti (Uvjeti) reguliraju uporabu web stranice i svih povezanih usluga dostavljenih e-poštom u vlasništvu tvrtke Super studio d.o.o. (pod zajedničkim nazivom Servisi). Rabite li Servise, pretpostavlja se da ste pročitali, razumjeli i prihvatili ove Uvjete.

IZMJENE UVJETA

Mi katkad možemo izmijeniti Uvjete i te će izmjene biti pravovaljane od trenutka kad ih objavimo u Servisima. Vi ćete te izmjene morati prihvatiti želite li nastaviti rabiti Servise. Ne slažete li se s Uvjetima ili njihovim izmjenama, molimo vas da prestanete rabiti Servise.

INFORMACIJE I DOSTUPNOST

Premda skrbimo da informacije navedene u Servisima budu točne i potpune, neke od tih informacija možda dobijemo od trećih stranki, a kad se to dogodi, nerijetko nismo u mogućnosti provjeriti točnost ili potpunost tih informacija. Zato vas savjetujemo da provjerite točnost svih informacija prije nego što se oslonite na njih.
Mi ćemo poduzeti sve korake da ne dođe do prekida Servisa te da u prijenosu ne bude pogrešaka, ali vam to ne možemo jamčiti zbog naravi interneta. Usto, katkad će vaš pristup Servisima biti spriječen ili ograničen zbog popravaka, održavanja ili ugradnje novih mogućnosti ili servisa. Nastojat ćemo ograničiti učestalost i trajanje takvih prekida.
Servisi su ponuđeni u stanju u kojem izvorno jesu, bez ikakvih jamstava bilo koje vrste pa mi nećemo biti odgovorni unutar zakonski dopuštenih granica za netočnosti ili nepostojanje informacija koje omogućuju Servisi ili prekide u dostupnosti Servisa.

VAŠ DOPRINOS

Katkad ćete biti pozvani da komentirate članke i pridružite se online raspravama. Sudjelovanjem u tim mogućnostima omogućujete nam potpuno, nenaplativo pravo pohranjivanja vaših postova na naše poslužitelje te prikaz tih postova na Servisima. No, ne jamčimo da ćemo rabiti sve vaše postove u te svrhe.
Naša je želja da web stranice budu besprijekorne i uljudne. Molimo vas nemojte stavljati postove koji su uvredljivi, rasistički, uznemirujući, ilegalni, zavaravajući, pogrdni, klevetnički, opsceni ili nepoželjni na bilo koji drugi način.
Maksimalno se trudimo nadzirati i moderirati postove, ali ne možemo ih sve nadzirati i zato riskirate moguću tužbu ako stavljate nepoželjne postove. Usto, pridržavamo pravo uklanjanja svih postova koji krše gore navedena pravila te imamo pravo presliku tih postova poslati nadležnim organima. Također, pridržavamo i pravo da vam spriječimo ili ukinemo pristup Servisima prekršite li ove Uvjete, primjerice pisanjem i slanjem neprikladnog sadržaja.

NAGRADNE IGRE/NATJEČAJI

Nagradne igre/natječaji koje se odvijaju na svim Servisima podložne su sljedećim pravilima (osim ako nisu navedena neka druga):

 • Ne trebate ništa kupiti.
 • Po kućanstvu je dopušten jedan unos, a više unosa ili unosi trećih stranki nisu dopušteni.
 • U nagradnim igrama mogu sudjelovati svi stanovnici Republike Hrvatske (za sudjelovanje u igrama vezanim uz alkohol, duhan i putovanja, kao i drugim jasno određenim igrama moraju biti stariji od 18 godina), osim naših zaposlenika, tvrtki ili organizacija koje su supokrovitelji igre, njihovih agenata te svima izravno povezanim s nagradnom igrom.
 • Pokrenemo li nagradnu igru ili natjecanje s promicateljem koji će biti zadužen za nagradni fond, tvrtka Super studio d.o.o. neće se smatrati ili biti odgovorna za ispunjavanje dogovorenih obveza u tim igrama ili natjecanjima.
 • Zadržavamo potpuno pravo zamjene navedenih nagrada s drugima za koje smatramo da su ekvivalentne vrijednosti. Također, ne nudimo mogućnost zamjene nagrade za novčanu vrijednost pa pobjednik mora prihvatiti nagradu u ponuđenom obliku. Nagrade se ne mogu refundirati ili prenijeti na nekoga drugog.
 • Pobjednik će možda trebati potpisati izjavu kojom dokazuje da je zadovoljio uvjete za sudjelovanje u igri.
 • Posljednji dan slanja potvrde o sudjelovanju naveden je posebno za svaku igru ili natjecanje. Pobjednici se nasumično izvlače među svim valjanim unosima te će o osvajanju nagrade biti obaviješteni e-porukom ili telefonom tijekom dva tjedna od završetka igre.
 • Pojedinosti o pobjedniku/pobjednicima mogu se dobiti slanjem adresirane kuverte [puni naziv nagradne igre] na adresu Super studio d.o.o., Zagrebačka cesta 145a, Zagreb, Hrvatska, najkasnije do 21 dana od završetka nagradne igre.
 • Pojedinosti o svim sudionicima bit će pohranjene u bazi podataka, a trećim će strankama biti proslijeđene samo radi analize ili obrade nagradne igre i realizacije nagradnog fonda, osim ako vi izričito ne dopustite dijeljenje podataka. To je jedini slučaj kad će neka druga organizacija osim tvrtke Super studio d.o.o. imati pristup vašim informacijama. Vaši osobni podaci bit će dostupni partnerima u nagradnoj igri samo ako vi na to pristanete uključivanjem kućice kojoj pristupate s ponudom o sudjelovanju u nagradnoj igri. Pokrovitelj će biti jasno naznačen u tekstu uz kućicu, a ako u kućicu ne stavite kvačicu, vaši podaci neće biti proslijeđeni trećoj stranci, odnosno zaštićeni su u skladu s poglavljem Politika privatnosti.
 • Pretpostavlja se da su svi sudionici nagradnih igri i natjecanja prihvatili ova pravila i uvjete te da u svrhe natjecanja pristaju u bilo kojem trenutku sudjelovati u promidžbi bilo koje vrste koja može obuhvaćati njihovo ime i prezime ili avatar s web stranice ili fotografiju iz časopisa ili mobilnih servisa.
 • Molimo vas da prije prijave SMS porukom zatražite dozvolu o slanju poruke od osobe koja plaća telefonski račun.
 • Zadržavamo pravo da isključimo ili ne dodijelimo nagradu sudioniku koji, po našem mišljenju, nije sudjelovao u natjecanju u skladu s ovim uvjetima ili smjernicama igre ili natjecanja.
 • Pružatelji telefonskih usluga ne mogu se smatrati odgovornim za prekide u komunikacijskim sustavima ili mrežama zbog kojih tekstovne poruke neće biti zabilježene ili pravilno isporučene.

POVEZNICE NA DRUGE WEB STRANICE I REFERENCE NA DRUGE PROIZVODE I SERVISE

Servisi će vam katkad ponuditi poveznice na web stranice trećih stranki. Premda se nadamo da će vam te web stranice biti zanimljive, ne zaboravite da one nemaju nikakve veze s našim stranicama te da ih mi nužno ne podržavamo, pa zato ne preuzimamo nikakvu pravnu ili drugu odgovornost za sadržaj, postupanje, uvjete ili prikladnost na tim web stranicama.
Preko Servisa ćete katkad dobiti informacije o proizvodima i uslugama trećih stranki. Premda se nadamo da će vas ti proizvodi i usluge zanimati, ne zaboravite da su oni neovisni od nas te da ne preuzimamo nikakvu pravnu ili drugu odgovornost za njihovu kakvoću, sigurnost, prikladnost ili svrishodnost.

RAČUNALNI VIRUSI

Mi ulažemo razuman trud kako bi se pobrinuli da Servisi ne sadrže ili šire viruse svake vrste ili neke druge zlonamjerne kôdove. No, za svaki slučaj preporučujemo da na kućnom računalu rabite najnoviji protuvirusni softver te da sve materijale preuzete sa Servisa provjerite protuvirusnim softverom i redovito pregledavate računalo protiv virusa i drugih zlonamjernih kodôva. Ne preuzimamo odgovornost za oštećenja svake vrste uzrokovana virusima ili drugim zlonamjernim kôdovima izvorno nastalim ili preuzetim s naših Servisa.

INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO

Autorska i ostala prava unutar i izvan Servisa te sav sadržaj povremeno prikazan na Servisima u vlasništvu je naše tvrtke ili naših izdavatelja licenci. Kao korisnik Servisa vi možete pohranjivati, ispisivati i prikazivati sadržaj isključivo u osobne svrhe. Ne smijete ni na koji način objavljivati, izmjenjivati, distribuirati ili reproducirati sadržaj te ne smijete sadržaj upotrebljavati u poslovne ili komercijalne svrhe. Usto, ni na koji način ne smijete rabiti poveznice na Servise ili objavljivati sadržaj Servisa okružen ili uokviren ili na neki drugi način podređen ili povezan s drugim materijalom bez našeg pisanog dopuštenja.
"EVO", "PLANET EVO" i "EVO KLUB" zaštitni su znakovi u našem vlasništvu. Svi drugi zaštitni znakovi na Servisima vlasništvo su pojedinačnih vlasnika. Vi nećete dobiti dozvolu ili odobrenje da rabite te zaštitne znakove na bilo koji način i ne smijete rabiti te zaštitne znakove bez našeg pisanog dopuštenja.

KLAUZULA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI

Osim onih posebno navedenih u ovim Uvjetima, svi uvjeti, jamstva i predstavljanje izraženi ili implicirani zakonom su ovime isključeni.
Mi ne preuzimamo odgovornost za događaje izvan našeg nadzora. Zbog složenih i stalno promjenjive naravi naše tehnologije i poslovanja, ne možemo jamčiti da u našem radu neće biti pogrešaka.
Ne možemo se smatrati odgovornim prema vama u slučaju pojave troškova, izdataka, oštećenja ili drugih pravnih odgovornosti bilo koje vrste nastalih uporabom Servisa ili otkrivanja vaših osobnih podataka u skladu s našom Politikom privatnosti.
Unatoč gore navedenom, ništa u paragrafu „Klauzula o odricanju odgovornosti “ ne ograničava ili izuzima našu odgovornost za bilo koji predmet čije bi ograničavanje ili izuzimanje bilo protupravno ili pokušaje da se ograniči ili izuzme naša pravna odgovornost.

NADOKNADA ŠTETE

Pristajete nadoknaditi štetu u slučaju oštećenja, gubitka, odgovornosti za štetu ili troškove nastale zbog vašeg kršenja ovih Uvjeta ili potraživanja bilo koje vrste ili pravnih postupaka kojima biste mogli biti izloženi vašom uporabom Servisa.

OPĆENITO

Ovi Uvjeti su regulirani hrvatskim zakonima i za to predviđeni sudovi imaju isključivu nadležnost nad parnicama svake vrste nastalim u svezi ovih Uvjeta ili Servisa.
Ako bilo koji uvjet naveden u ovim Uvjetima postane nevažeći ili neprovediv, ostatak Uvjeta ostaje važeći i provediv.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Koje informacije prikupljamo

Od vas se zahtijeva da se registrirate kako biste mogli rabiti određene mogućnosti web stranice i/ili primate usluge putem e-pošte (zajednički nazvane Servisi). Nakon registracije, prikupit ćemo vaše osobne podatke, primjerice ime i prezime, dob, spol, e-adresu te kućnu i adresu na poslu. Ti će nam podaci omogućiti određivanje personalizirane usluge za vaš korisnički račun. Samim postupkom registracije pristajete na pristup i prikupljanje takvih osobnih podataka. Mi ćemo načiniti korisnički račun preko kojeg ćete moći rabiti Servise ovisno o prikupljenim podacima (Korisnički račun). Usto, možda ćemo od vas zatražiti i druge pojedinosti za vaš Korisnički račun, no niste nam ih obvezni navesti. Međutim, odlučite li nam uskratiti tražene informacije, možda vam nećemo moći isporučivati sve Servise. Presliku ovih Uvjeta možete ispisati.

Molimo vas da imate na umu da ste dužni držati tajnom vašu zaporku za pristup Servisima te da ste odgovorni za sve aktivnosti koje se zbivaju preko vašeg Korisničkog računa, bez obzira dozvolili li to ili ne. Molimo vas da nas odmah obavijestite u slučaju neovlaštene uporabe vaše zaporke ili Korisničkog računa ili nekog drugog oblika kršenja sigurnosti osobnih podataka. Mi ne preuzimamo odgovornost za gubitke ili štetu bilo koje vrste nastale otkrivanjem vaše zaporke bez obzira na ove Uvjete.

Kako pohranjujemo i obrađujemo vaše informacije

Naši pružatelji usluga ili ugledne vanjske stranke ili organizacije (neke od njih su izvan zemalja EU) mogu informacije koje prikupljamo zbog tehničkih, analitičkih ili razloga obrade prenijeti, pohraniti ili obraditi. Usto, rabite li naše Servise kad ste izvan područja EU, vaše se informacije mogu prenijeti izvan EU kako bi vam se omogućile ti Servisi. Nijedna od tih vanjskih stranki nema pravo rabiti vaše informacije osim kako bi nama ponudile tehničke, analitičke ili usluge obrade podataka u skladu s ovim dokumentom. Uporabom Servisa pristajete na prikupljanje, prenošenje, pohranjivanje ili obradu osobnih podataka u te svrhe.

Kako se rabe vaše informacije

Informacije koje unesete rabit ćemo na jedan ili nekoliko sljedećih načina:

 • za nadzor, razvitak i poboljšanje Servisa i vaše uporabe tih Servisa;
 • za pomoć i administriranje propisa Servisa vama kao korisniku (primjerice da vam šaljemo e-poštu ili zaporku u slučaju da ste ju zaboravili ili vas obavještavamo da je neka usluga ukinuta zbog održavanja);
 • za obradu i postupanje s pritužbama ili upitima o vama ili s vaše strane;
 • da vas kontaktiramo o unesenim podacima za Servise; i/ili
 • za razumijevanje korisničkih trendova i obrazaca.

U kojim vas slučajevima možemo kontaktirati

Kontaktirati vas možemo:

 • u vezi funkcioniranja bilo koje usluge na koju ste se predbilježili kako bismo bili sigurni da vam je ta usluga dostupna;
 • kad odaberete mogućnost primanja naših redovitih obavijesti e-poštom;
 • glede vašeg doprinosa Servisima;
 • za obavještavanje o rezultatima nagradnih igara/natječaja za koje ste se predbilježili;
 • za slanje pozivnica o sudjelovanju u anketama o Servisima (sudjelovanje je uvijek dragovoljno); i/ili
 • u marketinške svrhe ako ste se predbilježili za tu uslugu.

Kontakt će uvijek biti putem e-pošte i to na e-adresu koju ste unijeli.

Hoćete li me kontaktirati u marketinške svrhe?

Da, katkad, ako se predbilježite na primanje naših standardnih e-poruka:

 • za slanje informacija putem e-pošte o postojećim i novim uslugama, proizvodima i našim posebnim ponudama; i/ili
 • slanje informacija putem e-pošte o povezanim proizvodima ili uslugama odabranih trećih stranki koje bi vam mogle biti zanimljive.

Te poruke e-pošte slat ćemo isključivo mi, čak i ako se odnose na proizvode ili usluge trećih stranki. Na izbor ćete imati i mogućnost otkazivanja primanja tih e-poruka, ali odlučite li se na to, otkazivanje se odnosi na sve vrste e-poruka.

Hoćemo li vaše osobne podatke dijeliti s nekim drugim?

Jamčimo vam da osobne informacije koje prikupimo od vas nikad neće biti dijeljene s drugom organizacijom u marketinške svrhe, osim ako nam vi to ne dopustite. Vaš pristanak na to jasno je naznačen kućicom s kvačicom u nekoj igri ili ponudi. Pokrovitelj će biti jasno naznačen u tekstu uz kućicu s kvačicom pa ako u tu kućicu ne stavite kvačicu, vaši podaci neće biti dostavljeni pokrovitelju. Odlučite li se omogućiti im pristup vašim podacima, oni će biti proslijeđeni samo pokrovitelju i samo će ih taj pokrovitelj moći rabiti u vlastite marketinške svrhe. Jedini slučaj kad će neka druga organizacija imati pristup vašim informacijama je za analiziranje ili obradu podataka prema gore navedenim uvjetima pod stavkom „Kako pohranjujemo i obrađujemo vaše informacije“. Nijedna organizacija neće smjeti rabiti vaše informacije u vlastite svrhe bez vašeg pristanka.

Ažuriranje vaših osobnih podataka

Naš je cilj da vaši osobni podaci budu uvijek ažurirani, no to ovisi isključivo o vama i vašem ažuriranju podataka kad je to potrebno. Vi uvijek i u bilo kojem trenutku možete pregledati, izmijeniti ili izbrisati pojedinosti koje ste nam dostavili tako da uđete u vaš korisnički profil ili kliknete na poveznicu za promjenu korisničkih pojedinosti na dnu svake e-poruke. Imate li drugih pitanja glede vaših osobnih informacija, molimo vas da nas kontaktirate kako je navedeno dolje.

Vaša prava

Vi kao korisnik imate pravo zatražiti presliku osobnih informacija koje imamo o vama i ispravljanje netočnih pojedinosti. Zahtjev za osobnim informacijama naplaćujemo i usto tražimo dokaz identiteta koji se sastoji od dvije preslike osobnih dokumenata s fotografijom. Usto, potrudit ćemo se da vam omogućimo ispravljanje ili brisanje osobnih informacija u vama u našim datotekama. Molimo vas da zahtjev i upite o ovome ili nečem drugom vezanom uz Zaštitu osobnih podatka adresirate na Super studio d.o.o. - Služba za zaštitu osobnih podataka, Zagrebačka cesta 145a, Zagreb, Hrvatska.

Ažuriranje Politike privatnosti

Zadržavamo pravo da povremeno izmijenimo ili ažuriramo dio Politika privatnosti, a sve će promjene biti objavljene u Servisima. Svaka će izmjena postati pravovaljana izdavanjem, a vi ćete biti obaviješteni o njoj i njome vezani. Zato preporučujemo da redovito pregledavate odjeljak o Politici privatnosti kako biste uvijek bili upoznati s njezinim uvjetima.

IP adrese, cookieji i web beaconsi

Mi ćemo katkad prikupljati informacije o vašem računalu, uključujući, kad je to moguće, dostupnu IP adresu, operativni sustav i vrstu internetskog pretraživača, radi administriranja sustava i za proslijeđivanje sveobuhvatnih informacija našim oglašivačima. Te informacije ograničene su na statističke podatke o aktivnostima pregledavanja i obrascima naših korisnika i ni u kojem trenutku ne otkrivaju identitet pojedinca.
Iz istog razloga primat ćemo informacije o vašoj općenitoj uporabi interneta preko cookie datoteke pohranjene na tvrdom disku vašeg računala. Cookieji sadrže informacije koje nam pomažu poboljšati Servise kako bismo vam omogućili bolju i personaliziraniju uslugu. Oni nam omogućuju da:

 • vas identificiramo i pristupimo informacijama vašeg korisničkog računa;
 • procijenimo broj posjetitelja i obrasce;
 • nadziremo koliko često posjetitelji vide slične oglase;
 • pratimo prioritete i poboljšamo te ažuriramo Servise.

Vi možete odbiti prihvaćanje cookieja aktiviranjem postavke u vašem internetskom pretraživaču koji vam omogućuje da odbijete ugradnju cookieja. Usto, možete izbrisati cookieje preuzete na tvrdi disk vašeg računala, ali kako da to učinite potražite u uputama softvera. Međutim, odlučite li odbiti preuzimanje cookieja ili ih izbrišete, možda nećete moći pristupiti nekim dijelovima Servisa. Osim ako ne podesite postavke pretraživača da ne prihvaća cookieje, naš će sustav slati cookieje kad se prijavite na našu web stranicu.

Sigurnost

Ugradili smo sigurnosne mjere kako bismo onemogućili gubitak, zloporabu ili izmjenu osobnih podataka koje ste unijeli. Međutim, zbog naravi interneta, ne možemo vam jamčiti potpunu zaštitu vaših osobnih podataka i ne možemo se smatrati odgovornim za štetu nastalu sigurnosnim probojem tijekom uporabe Servisa.

Kontaktiranje i otkazivanje registracije

Imate li upita ili komentara glede dijela Politike privatnosti ili biste željeli otkazati svoj korisnički račun, molimo vas kontaktirajte nas  na Super studio d.o.o. - Služba za zaštitu osobnih podataka, Zagrebačka cesta 145a, Zagreb, Hrvatska.

 

Politika privatnosti - posljednji put ažurirano 22. prosinca 2015.
Ovi su Uvjeti posljednji put ažurirani 22. prosinca 2015.