Planet EVO – vaš tjedni 10-minutni magazin o automobilima

Ideja za Planet EVO newsletter nastala je iz navike slanja novosti, videa, zanimljivih blogova i priča o automobilima našim prijateljima i kolegama putem emaila ili Facebooka i Twittera. S obzirom da ubrzani način života mnogima ne ostavlja dovoljno vremena za surfanje omiljenim internetskim stranicama, ovakav način dijeljenja informacija smatramo korisnim jer je praktičniji, edukativan i zabavan.
Umjesto hrpe emailova, zašto ne biste primali samo jedan tjedno?
Ekipa novinara i urednika koja već dugi niz godina stvara EVO predstavlja vam - jednostavan, sažet i pregledan, a zanimljiv, svjež i informativan izvor novosti iz svijeta automobila koji vam svakog tjedna stiže u vaš pretinac elektronske pošte.

Planet EVO newsletter ne čine dugačke vijesti, testovi i priče, već kratki tekstualni i video sadržaji bogati informacijama koje možete pročitati i pregledati za samo 10 minuta.
Osim najzanimljivijih novosti tjedna, Planet EVO će sadržavati niz drugih, jednako zanimljivih rubrika - najbolje akcijske kupnje tjedna (automobili i prateća oprema), Insider (špijunske fotografije budućih modela), izvještaj iz EVO flote (tjedni mini-izvještaji o našem ali vašem svakodnevnom korištenju automobila).

Planet EVO je namijenjen svim zaljubljenicima u automobile i vožnju idealan 5-minutni predah tijekom radnog dana stvaraju ga novinari s dugogodišnjim iskustvom. Pregledan i jednostavan dizajn,
kratki i informativni sadržaj i najsvježije novosti iz svijeta automobila te redovne nagradne igre za čitatelje.

 

Planet EVO vikend izdanje

Šaljemo ga četvrtkom navečer. Vikend izdanje sadrži posebne rubrike poput najzanimljivijih cesta za vožnju, opise kultnih filmova i knjiga automobilske tematike, najave atraktivnih događanja (sajmovi, kolekcionarski susreti, utrke...)

 

Dobrodošli na Planet EVO

digitalni svijet u kojem vladaju analogni automobili i kulturni vozači!