Ne, to nije još jedan magazin o automobilima! EVO magazin ističe se u mnoštvu izdanja o automobilima prije svega po kvaliteti tekstova i fotografija te dizajnu i produkciji izdanja. Pristup automobilima opsežan je i detaljan te uvijek afirmativan.

Iako donosi ekskluzivne priče o superautomobilima, EVO magazin testira i piše o automobilima iz svih tržišnih segmenata. EVO je moderan, besprijekorno produciran multimedijalni projekt sa zabavnim, informativnim sadržajem kojem se vjeruje. Magazin u svjetskim okvirima postavlja mjerila u proizvodnji modernog i zabavnog sadržaja o automobilima.

Ekskluzivne priče koje EVO donosi velika su prednost u odnosu na ostala konkurentska izdanja te ostavlja EVO bez konkurencije u Hrvatskoj. EVO magazin izbor je čitatelja koje ne zanima gomilanje i nabrajanje tehničkih podataka, koji se ionako mogu pronaći u službenim katalozima proizvođača te neinventivna i dosadna prepiska priopćenja za javnost. Kad bismo morali usporediti EVO s postojećom konkurencijom činilo bi vam se kao da drugi magazini o automobilima voze u - rikverc.

 

Super studio d.o.o. za tržišno komuniciranje

e-mail evo@evo-magazin.com
web www.evo.hr
facebook facebook.com/evomagazin.hr
instagram instagram.com/evo.hr/
Zagrebačka cesta 145a, 10 000 Zagreb
tel + 385 1 4813 744 fax + 385 1 7999 802

Tvrtka upisana u sudski registar Trgovački sud u Zagrebu, Tt-14/5529-2
MBS 080665124
OIB 98378891057
IBAN HR6623600001102478193
Iznos temeljnog kapitala 20.000,00 kuna
Osoba ovlaštena za zastupanje Nikola Tomislav Ćurić, direktor


Glavni urednik Nikola Tomislav Ćurić
Izvršni urednik Nikola Jurković
Retrolog Dino Milić-Jakovlić
Fotograf Vedran Benović , Davor Manojlović
Suradnici Richard Meaden, David Vivian, Nick Trott, Stuart Gallagher, Henry Catchpole, Dan Prosser, Tiff Needell, Richard Porter, Dario Franchitti, Simon de Burton, Simon George, Matthew Hayward, Christian Sylt, Peter Tomalin, David Yu, Jethro Bovingdon, Colin Goodwin
Fotografi Aston Parrott, Nathan Morgan, James Lipman, Dean Smith
Koordinator prevođenja Rudjer Jeny
Prevoditelji Marija Perišić, Bruno Svečak, Filip Kralj, Tomislav Šostar, Vjekoslav Čulo, Vojan Špendić, Filip Bašić

EVO magazin je licencno izdanje EVO Publications Ltd, dio Dennis Publishing Limited, Velika Britanija. Sva prava licencnog materijala pripadaju Felixu Dennisu, EVO Publications ili Dennis Publishingu i ne mogu se objavljivati, bilo u cijelosti ili djelomično, bez pismenog pristanka vlasnika.
EVO je zaštićena robna marka. Urednici i nakladnik ovog magazina ne daju nikakve garancije i osiguranja vezana za proizvode i usluge oglašivača u ovom izdanju. Svi testovi automobila u ovom izdanju rađeni su u kontroliranim uvjetima na zatvorenim cestama ili trkaćim stazama. Uredništvo magazina savjetuje vozače da poštuju zakonske propise i ograničenja na cestama.