Dobrodošli u EVO KLUB!

Što je EVO KLUB?

To je mjesto u kojem ima prostora za sve ali mjesto koje nije za svakoga.
Članovi kluba dobivaju pristup novim, ekskluzivnim do sada neobjavljenim vozačkim avanturama, testovima automobila, razgovorima s istaknutim članovima automobilističkog svijeta, bazi tehničkog znanja itd. Trenutno je EVO klub u beta fazi. Priče koje ovdje vidite odabrane su iz EVO arhive za besplatan pregled. Svakog tjedna klub se puni novim sadržajem kojeg nema nigdje drugdje na hrvatskom jeziku. Uz novi ekskluzivni sadržaj uskoro će i cjelokupna arhiva hrvatskog izdanja EVO magazina od 2006. godine biti na dohvat ruke.

Kako postati član EVO KLUBA?

Prvim članovima klub će otvoriti svoja digitalna vrata početkom veljače. Do tada dovoljno je prijaviti se na Planet EVO newsletter.

Koja je cijena članstva u EVO KLUBU?

Članstvo u klubu nije besplatno. Za više informacija o cijenama i vrstama članstva prijavite se na Planet EVO newsletter i budite prvi koji će saznati.

Koje još pogodnosti čekaju članove EVO KLUBA?

Svi članovi kluba moći će u web trgovini po povoljnim cijenama kupovati proizvode i usluge za sebe ili svoj automobil. Također za članove kluba pripremamo ekskluzivne premijere novih automobila s visokim EVO faktorom.